Om oss

// FOT I BAKKEN ble etablert i 2012 og har siden oppstart tatt hånd om over 50 000 gjester. I 2017 gjennomførte vi 85 arrangementer på 38 forskjellige lokasjoner for 46 kunder i 7 forskjellige byer.

// FOT I BAKKEN planlegger, kvalitetsikrer og gjennomfører arrangementer på en kreativ og trygg måte i hele Norge. Hovedproduktene våre er konferanse, event og consulting.

// FOT I BAKKEN har meget god kompetanse og erfaring i å gjennomføre konferanser. Vi arrangerer årlige konferanser som varer over flere dager med tilhørende utstilling. Vi arrangerer også kongresser, fagseminarer og dagsseminarer. Vi kan ta deler av ansvaret eller planlegge og gjennomføre konferanser helt fra start til slutt. Deltakerhåndtering er noe av det viktigste i tilllegg til faglig innhold på konferansen. Vi arrangerer konferanser og fagseminarer med alt fra 20 til 6000 deltakere.

// FOT I BAKKEN eier ikke eget utstyr innen teknikk, catering, lokaler eller artister. Selskapet har valgt å kjøpe tjenester og produkter fra de fremste leverandører i bransjen for å alltid sikre den beste leveransen til kunden.

// FOT I BAKKEN består av en motivert og målrettet gjeng som alltid er klar for nye utfordringer. Vi drives av å finne de beste løsningene sammen med kunden fra idé- og konseptutvikling til planlegging, gjennomføring og etterarbeid.

// FOT I BAKKEN sine ansatte har lang og bred erfaring fra eventbransjen. Samlet har vi over 40 års bransjeerfaring fra event, konferanse, kongress og festivaler.